Velkommen til Maribo Mc´s Hjemmeside

Klubben

Klubben er fra 1980, så vi har lige fejret vores 30 års jubilæum, så vores klub har nogle år på bagen. Der er i årenes løb kommet mange nye medlemmer til, og derved også mange nye input, vi er dog stadig nogle af de "gamle" medlemmer tilbage som kan fortælles en masse røverhistorier fra klubbens start. Vores klubhus, ligger midt på Lolland, lidt udenfor Maribo By, så når vi holder vores fester samt træf, er der masser af plads til alle teltene, samt  folk der kommer fra nær og fjern.  

 

Hvem er vi?

Vi er en samling forskellige personer mellem 20-65 år, som har den samme interesse, nemlig at køre på motorcykel, og alt hvad  dertil høre, såsom fællesture, træf ind/udland. Vi er for tiden ca. 30 medlemmer som kører på alle slags maskiner, store som små, billige som dyre, nye som gamle.

 

Hvornår mødes vi?

I sommerhalvåret kører vi fællestur hver onsdag kl. 19, når vejret tillader det. Vi er som regel tilbage omkring kl. 21, hvor vi slutter af i vores dejlige klubhus med lidt til ganen og det nyeste sladder.

I sommerhalvåret er det ligeledes nogle gode fællesture søndag eftermiddag ved 15 tiden, her bliver der ofte arrangeret nogle længere turer, her er vi som altid åbne for nogle gode forslag.

I vinterhalvåret køres der ikke, men vi mødes hver onsdag fra kl. 19.30 til hygge, rafle, samt dart. 

Fredag kan byde på lidt af hver, grillen bliver tændt op, filmaften, whiskysmagning, rafle, dart og meget andet, her er det kun fantasien der sætter grænser. men det er altid en god ide at ringe/sms rundt, eller slå det op via facebook, da der ikke fast er nogen i klubben om fredagen.

Derudover har vi vores årlige Sankt Hans fest som er en meget stor succes, samt vores efterårstræf.

Er du blevet nysgerrig, så er du meget velkommen til at kigge forbi en onsdag til fællestur, eller efterfølgende hygge.